Nevrološki pregled v Mariboru

Iščete zdravnika specialista za samoplačniški nevrološki pregled v Mariboru? Spodaj najdete nekaj več informacij in kontakt za rezervacijo termina.

Kako poteka nevrološki pregled?

Zdravnik specialist nevrolog, vas bo povprašal o vaših težavah, kakšne so in kako dolgo trajajo, ali je v družini kdo, ki bi imel podobne težave? Pomembno je tudi, da mu poveste kakšna prejšnja obolenja ste imeli in kako ste jih zdravili. Navedite tudi kaj in kako dolgo delate.

Sledi pregled sam, ki ga zdravnik opravi na bolniku, ki je glede na bolezen ustrezno slečen, če je potrebno do spodnjega perila. Pregledamo možganske in periferne živce, ter iščemo znake okvare centralnega oziroma avtonomnega živčevja. Pregled traja dobre pol ure, lahko pa tudi več – do eno uro.

Z anamnezo in pregledom si zdravnik ustvari delovno hipotezo, kaj naj bi bolniku bilo in odredi določene preiskave. Zdravimo lahko simptomatsko – se pravi določene težave, ko pa je diagnoza potrjena, zdravimo vzrok obolenja. V nevrologiji se včasih dogodi, da vzročnega zdravljenja ni.

Cenik - Nevrološki pregledCena
Prvi pregled100 EUR
Kontrolni pregled60 EUR
Konzultacija (kratek orientacijski 15 min. pregled)40 EUR
Razširjen pregled s pregledom medicinske dokumentacije (drugo mnenje, mnenje za IK)120 EUR

Na nevrološki pregled v Mariboru se lahko naročite s klicem na telefon: 02 250 24 00

Naročanje na pregled

Na nevrološki pregled se lahko naročite po telefonu ali izpolnite spodnji obrazec.

Nazaj na stran Nevrologija ali EMG v Mariboru.

Specialisti nevrokirurgije

Izr. prof. dr. Gorazd Bunc, dr. med.

specialist nevrokirurgije

NAROČANJE NA PREGLED