Odstranjevanje znamenj v Mariboru

Kirurško odstranjevanje znamenj v Mariboru lahko opravite v Medicinskem centru Ergomed, kjer ga opravlja priznani plastični kirurg dr. Erik Vrabič.

  • Naročanje: Naročite se lahko po telefonu 02 250 24 00

Odstranujemo vse vrste znamenj. V primeru možnosti, da gre za nevarno znamenje, pa odstranjeni del pošljemo na histološko preiskavo.

V kolikor ste tudi vi na svoji koži ali pod kožo zasledili kakšno znamenje in bi si ga želeli odstraniti, nas lahko kontaktirate in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo ustrezal.

Razlogi za odstranitev znamenja so lahko različni:

  • nevarna znamenja – v kolikor obstaja možnost, da gre za nevarno znamenje, je vsekakor pomembno, da si ga plastični kirurg čim prej ogleda in ga po potrebi odstrani. V tem primeru odrezan del pošljemo tudi na histološko preiskavo.
  • vizualno moteča znamenja – lahko se zgodi, da se vam je pojavilo znamenje na takšnem mestu, ki je vizualno moteče, kot je npr. na nosu ali rokah. V teh primerih si veliko ljudi želi to odstraniti, še posebej, če se znamenje povečuje.
  • ostala moteča mesta – prav tako se lahko kožno znamenje pojavi na nekaterih drugih motečih mestih, kot je v bližini modrcev ali pasu. Draženje bi lahko privedlo do sprememb, tako da je najbolje, da si v tem primeru znamenje odstranimo.
odstranitev znamenja v Mariboru in analiza

Pred odstranitvijo znamenja se plastični kirurg dr. Vrabič z nami pogovori in znamenje podrobno pregleda. Po odstranitvi se v primeru suma na nevarno znamenje le-to lahko pošlje tudi na podrobno analizo.

Za dodatne informacije o odstranitvi znamenj v Mariboru nas lahko pokličete na telefon 02 250 24 00 ali izpolnite spodnji obrazec.

Naročanje na pregled

Na pregled se lahko naročite po telefonu 02 250 24 00 ali izpolnite spodnji obrazec.

Kirurško odstranjevanje znamenj v Mariboru

Nazaj na stran Plastična kirurgija.

Specialisti plastične in rekonstrukcijske kirurgije

prim. Erik Vrabič, dr. med.

specialist plastične, rekonstrukcijske, estetske in splošne kirurgije

>> Preberite več

NAROČANJE NA PREGLED