Operacija karpalnega kanala

Sindrom karpalnega kanala (ali zapestnega prehoda) je težava s katero se sooča vedno več ljudi. Pri večjih težavah je edina učinkovita rešitev operacija karpalnega kanala.

Preverite kako lahko na hiter način pridete do operacije karpalnega kanala v Maribor in se izognete bolečinam med dolgim čakanjem na pregled in operacijo.

Naročite se na telefon 02 250 24 00 ali izpolnite obrazec spodaj.

Ko se pojavijo lažje težave s karpalnim kanalom, operacija še ni potrebna in lahko le-te ublažimo s terapijami in/ali opornico. V Ergomedu izdelujemo opornice po meri preko delovnega naloga, ki vam ga napiše vaš osebni zdravnik.

Kadar so težave večje, je potrebna operacija karpalnega kanala.

Običajen postopek bi bil, da se naročite na pregled pri zdravniku specialistu na katerega bi čakali več kot pol leta. Po opravljenem pregledu bi vas naročili na operacijo, na katero bi čakali še nekaj mesecev.

Pri tem se je potrebno zavedati, da bi pri tem skoraj eno leto imeli v roki bolečine, tako da takšno čakanje zagotovo ni prijetno. Odlična rešitev je samoplačniška operacija karpalnega kanala.

Samoplačniška operacija karpalnega kanala

S samoplačniško storitvijo v našem medicinskem centru Ergomed se izognete dolgemu čakanju na operacijo in bolečinam v tem času.

Operacijo karpalnega kanala vam opravimo že v naslednjem prostem terminu, kar je v roku 7 ali maksimalno 14 dni. Sama operacija pa traja cca. 30 minut pod lokalno anestezijo.

Dodatna prednost je, da vam pregled in operacijo lahko opravimo na isti dan (v kolikor bi tako želeli), tako da še dodatno prihranite na času in vožnji (če prihajate iz drugih koncev Slovenije).

Operacijo karpalnega kanala v Ergomedu v Mariboru opravlja priznani plastični kirurg prim. Erik Vrabič, dr. med.

Cenik - Karpalni kanalCena
Operacija karpalnega kanala (zapestnega prehoda)350 EUR

Naročite se na samoplačniški pregled in operacijo s klicem na 02 250 24 00.

Naročanje na pregled

Na pregled za operacijo karpalnega kanala se lahko naročite po telefonu ali izpolnite spodnji obrazec.

Kontaktirajte nas in se naročite na operacijo.

operacija karpalnega kanala

Operacija karpalnega kanala je najbolj pogosta operacija na roki in se opravi ko neoperativno zdravljenje sindroma ni več mogoče.

Več o njem si lahko preberete na Sindrom karpalnega kanala, s katerim se v podjetju Ergomed ukvarjamo celostno (od preventive, diagnoze in izdelave opornic do samoplačniške operacije).

Specialisti plastične in rekonstrukcijske kirurgije

prim. Erik Vrabič, dr. med.

specialist plastične, rekonstrukcijske, estetske in splošne kirurgije

>> Preberite več

NAROČANJE NA PREGLED