Hiter dostop do ortopeda je v primerih, ko imamo močnejše bolečine zelo pomembne. Kljub temu pa so čakalne dobe za prvi pregled pri ortopedu zelo dolge.

Na današnji dan (28.9.2020) je na strani https://cakalnedobe.ezdrav.si/zdravstvena-storitev/64/redno/podravska-regija, kjer lahko preverite čakalne dobe za podravsko regijo in stopnjo nujnosti podatek, da bi imeli prvi pregled pri ortopedu v UKC Maribor v avgustu 2021, v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj pa maja 2021. To pomeni čakalno dobo cca. 11 mesecev za UKC Maribor in 7 mesecev za SP Ptuj.

V kolikor so se vam pojavile težave s kolenom, kolkom ali hrbtenico je to zelo dolgo čakanje, saj vas lahko težave s temi sklepi uvirajo pri delu in drugih vsakodnevnih opravilih.

Samoplačniški pregled pri ortopedu

Rešitev za hiter pregled pri ortopedu je samoplačniški pregled, ki ima tudi druge ugodnosti:

  • brez dolgega čakanja na pregled (z bolečinami)
  • hitra postavitev diagnoze s strani specialista ortopeda
  • hiter začetek zdravljenja

Če iščete ortopeda v Mariboru, se obrnite na naš medicinski center Ergomed in dogovorili se bomo za prvi pregled ali katero od drugih storitev ortopedije. Tudi cena za samoplačniški pregled pri ortopedu je pri nas med najugodnejšimi, tako da boste pri pregledu dobili strokovno obravnavo dr. Tomažiča in ugodno ceno.

Na pregled se lahko naročite po telefonu na 02 250 24 00 in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo odgovarjal.

ortoped maribor